Crkva sv. Ivana Evanđelista na splitskome Marjanu = The Church of St. John the Evangelist on Marjan Hill, Split - Duplančić, Arsen (2009)
Na temelju terenskih notesa Luke Jelića utvrđeni su točniji podaci o nalazima kamenog namještaja koji se vezuju uz crkvu sv. Mihovila na Bambinoj glavici, na južnoj strani Marjana. Također su obrađeni podaci koji se odnose na ubikaciju crkve sv. Ivana Evanđelista istočno od Bambine glavice, koja je podignuta u starokršćansko doba, a zatim obnovljena u ranom srednjem vijeku, kada je dobila nove nadvratnike, od kojih jedan s natpisom
Bibliografske bilješke uz tekst ; bibliografija: str. 164-166
Tekst usporedo na hrv. i engl. jeziku
Keywords: Kameni crkveni namještaj -- Starokršćanska crkva -- Crkva sv. Ivana Evanđelista na Marjanu; Starokršćansko doba