Crkva sv. Ivana Evanđelista na splitskome Marjanu = The Church of St. John the Evangelist on Marjan Hill, Split - Duplančić, Arsen (Array, 2009)
Na temelju terenskih notesa Luke Jelića utvrđeni su točniji podaci o nalazima kamenog namještaja koji se vezuju uz crkvu sv. Mihovila na Bambinoj glavici, na južnoj strani Marjana. Također su obrađeni podaci koji se odnose na ubikaciju crkve sv. Ivana Evanđelista istočno od Bambine glavice, koja je podignuta u starokršćansko doba, a zatim obnovljena u ranom srednjem vijeku, kada je dobila nove nadvratnike, od kojih jedan s natpisom