Traumatska ozljeda brahijalnog pleksusa s ozljedom krvnih žila : prikaz bolesnika - Gverić, Tugomir (Array, 2009)
U ovom radu predstavljen je slučaj traumatske neurovaskularne ozljede koja obuhvaća potpuno presijecanje aksilarne arterije i vene zajedno s potpunim presijecanjem brahijalnog pleksusa