Nekrotizirajući fascitis natkoljenice : prikaz bolesnika i pregled literature - Martić, Krešimir; Bušić, Željko, liječnik, 1953.-; Budi, Srećko; Čavka, Vlatka; Čavka, Mislav (2009)
Nekrotizirajući fascitis je rijetka, ali vrlo teška infekcija kože, potkožnog tkiva i fascije, karakterizirana izrazito brzim širenjem upale. Povezana je sa značajnim morbiditetom i mortalitetom
Bibliografija: 62 jed
Summary
Keywords: Nekrotizirajući fascitis -- Kirurška ekscizija -- Antibiotici