Fizikalno kemijske karakteristike pjenušavoga vina cv. Pinot sivi proizvedenoga sekundarnom alkoholnom fermentacijom u boci - Zdunić, Goran; Budić-Leto, Irena; Pezo, Ivan, inženjer agronomije (2009)
U ovome radu prikazane su osnovne vinogradarske i enološke karakteristike cv. Pinot sivi iz vinogorja Imotski. Proces proizvodnje pjenušavoga vina proveden je prema konvencionalnoj metodi sekundarne alkoholne fermentacije u boci.
Bibliografija: 16 jed
Summary
Keywords: Pinot sivi -- Pjenušavo vino -- Sekundarna alkoholna fermentacija