[Djevojka u crnom naslonjaču] - Šohaj, Slavko (1940)
Prikazano je poprsje ženskog lika u sjedećoj poziciji sa prekriženim rukama i glavom okrenutom pema promatraču.
Signatura u desnom gornjem uglu na crtežu olovkom : Šohaj.
Naslov dao katalogizator.
Keywords: Olovka