Planiranje terapije insercijom implantata u svježe ekstrakcijske alveole : korištenje nove radiološke vodilice i CAD/CAM tehnologije - Cantoni, Tommaso (Array, 2009)
Članak opisuje prednosti i tehniku proizvodnje nove dvodijelne radiološke vodilice koja će zajedno s CAD/CAM tehnologijom pomoći kliničarima u dijagnostici i planiranju implantološke terapije pacijenata koji žele zadržati svoje zube do operacije.