The loss of criteria for mental retardation and regression of symptoms of childhood autism during a five-year follow-Up : A case report - Begovac, Ivan (Array, 2009)
Općenito se smatra da je autizam u djetinjstvu u većine osoba lošije prognoze. Pozitivan ishod djeteta s autizmom je prema našim saznanjima prilično rijedak i pobuđuje niz proturječja