Betaferon in the treatment of multiple sclerosis - Vidović, Mirjana; Sinanović, Osman; Burina, Adnan; Hudić, Josip; Šehanović, Aida (2009)
Cilj studije bio je analizirati korist i nuspojave liječenja bolesnika s relapsno-remisijskim oblikom multiple skleroze (RRMS) interferonom beta 1 B (Betaferon)
Bibliografija: 7 jed
Keywords: Betaferon -- Multipla skleroza -- Recidiv -- Nuspojave