Pogledaj.to (Zagreb : Pogledaj.to, 2009)
Portal o arhitekturi i dizajnu.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 18.10.2010. ; zadnji opis prema verziji dana: 1.9.2022.)
Ranije urednici Saša Randić, Barbara Matejčić.
Keywords: Arhitektura; Dizajn