Očuvanje vlaškog i žejanskog jezika : Očuvej vlaška ši žejanska limba ([s. n.], 2010)
Web-stranice projekta pokrenutog s ciljem s ciljem dokumentiranja, opisivanja i analiziranja vlaškog ili žejanskog jezika.