Gradski muzej Drniš - Gradski muzej (Drniš) (Drniš : Gradski muzej Drniš, 2010)
Web-stranice muzeja.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://gmd.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 17.9.2010. ; zadnji opis prema verziji dana: 7.10.2019.)
Keywords: Gradski muzej (Drniš); Muzeji -- Hrvatska