Zajedništvo Hrvata u Rumunjskoj Uniunea Croatildor din Romania. ([S. l.] : Uniunea Croatildor din Romania : Zajedništvo hrvata u Rumunjskoj, 2005)
Web-stranice hrvatske nacionalne manjine u Rumunjskoj.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 7.9.2010. ; zadnji opis prema verziji dana: 25.8.2022.)
Tekst na hrv. i na rum. jeziku
Keywords: Hrvati -- Rumunjska