Hrvatsko biospeleoško društvo - Hrvatsko biospeleološko društvo (Zagreb) (Zagreb : Hrvatsko biospeleoško društvo, 2009)
Web-stranice društva koje se bavi edukacijom i popularizacijom svijeta podzemlja.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.hbsd.hr/index.html
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 9.9.2010. ; zadnji opis prema verziji dana: 9.7.2019.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Keywords: Hrvatsko biospeleološko društvo (Zagreb); Speleologija -- Hrvatska; Biospeleološka istraživanja -- Hrvatska