Liburnia film festival (Ičići : Udruga Moji Ičići)
Web-stranice festivala dokumentarnog filma.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 7.9.2010. ; zadnji opis prema verziji dana: 10.11.2020.)
Keywords: Filmski festivali -- Opatija; Dokumentarni film -- Festivali -- Opatija