Boris Hanžeković memorijal - Hanžekovićev memorijal (Zagreb) (Zagreb : Boris Hanžeković memorijal, 2010)
Web-stranice međunarodnog altletskog natjecanja.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 2.9.2010.; zadnji opis prema verziji dana: 9.9.2021.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Atletika -- Natjecanja -- Zagreb