Utjecaj roka košnje na gospodarska svojstva krmnog sirka Grazer N - Uher, Darko; Štafa, Zvonimir; Konjačić, Miljenko; Komesarović, Mato; Gršić, Kristina; Županac, Gordana (2009)
Hibridi krmnog sirka vrlo se dobro uklapaju u slijed proizvodnje kvalitetne krme na obiteljskim gospodarstvima. Mogu se sijati nakon skidanja ozimih, ranih jarih kultura ili strnih žitarica. Ovisno o roku sjetve i oborinama, za upotrebu prispijevaju tijekom ljeta kada je zbog suše malo zelene krme za izravnu hranidbu stoke. Koriste se za zelenu krmu izravno s polja sve do jesenskih mrazova, i to u više otkosa
Bibliografija: 15 jed
Summary
Keywords: Krmni sirak -- Rok košnje