Dječje igre na otvorenom i blagdansko darivanje djece u Istri = Open air children's games and holiday gift giving of children in Istria - Margetić, Mirjana, muzeologinja; Bukovčan Žufika, Tanja (2009)
Ovaj članak nastao je na temelju terenskih istraživanja dječjih igara i godišnjih običaja (Božić i Uskrs) u Istri. Naglasak je stavljen na pojedinačne dječje igre na otvorenom, te darivanje djece u Božićno vrijeme
Bibliografske bilješke uz tekst ; bibliografija: 10 jed
Tekst na engl. jeziku: str. 145-157
Keywords: Dječje igre -- Igre na otvorenom -- Blagdansko darivanje; Istra