Mikrofonija.com glazbeni portal. ([S. l.] : Mikrofonija.com, 2008)
Mrežne stranice o rok i urbanoj glazbi u Hrvatskoj.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana:19.8.2010.)
Keywords: Popularna glazba -- Hrvatska