Arheološki muzej Zadar - Arheološki muzej (Zadar) (Zadar : Arheološki muzej Zadar, 2010)
Web-stranice muzeja.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na: http://amzd.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana:19.8.2010. ; zadnji opis prema verziji dana: 9.10.2019.)
Keywords: Arheološki muzej (Zadar) -- Vodiči; Muzeji -- Hrvatska