Behaviour of AISI 316L steel exposed to demineralized water - Gojić, Mirko; Marijan, Dražen; Kožuh, Stjepan; Sorić, Tomislav, inženjer nafte i rudarstva (2009)
Sažetak: Predmet istraživanja rada bila je pasivizacija austenitnog nehrđajućeg čelika AISI 316L
Bibliografija: 21 jed
Keywords: Nehrđajući čelik -- Demineralizirana voda -- Jamičasta korozija -- Pasivizacija