Općina Blato (Blato : Općina Blato)
Mrežne stranice općina
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana:1.6.2010.
Keywords: Lokalna samouprava -- Blato (Korčula); Blato (Korčula) -- Vodiči