Hrvatska heraldička periodika : Vitezović i Glasnik heraldike - Galović, Tomislav, povjesničar (Array, 2009)
Autor u radu obrađuje dva - jedina hrvatska - specijalizirana heraldička časopisa i ukazuje na njihovu važnost u razvitku heraldike kao i drugih pomoćnih povijesnih znanosti u Hrvatskoj. Riječ je o Vitezoviću - časopisu za genealogiju, biografiju, heraldiku i sfragistiku, te Glasniku heraldike - časopisu za grboslovlje, rodoslovlje, životopis i pečatoslovlje. Oba su časopisa bila tiskana u Zagrebu kao mjesečnici, ali ne redovito i svega u dva godišta (Vitezović I/1903-1904, II/1905; Glasnik heraldike I/1937, II/1938). Prvom je izdavač i urednik bio Emilij Laszowski (1868-1949), a drugom Viktor Antun Duišin (1898-1963). U prilogu rada donosi se i bibliografija navedenih časopisa