Prevalencija osteonekroze čeljusti povezane s bisfosfonatima kod pacijenata s rakom dojke = Prevalence of bisphosphonate associated osteonecrosis of the jaws in breast cancer patients - Walter, Christian, stomatolog; Grötz, Knut A.; Kašaj, Adrian; Albrich, Stefan; Schmidt, Marcus; Nauroth, Bastian; Al-Nawas, Bilal (2009)
Zadatak je bio ocijeniti tijekom sistematičnih oralnih pregleda prevalenciju nekroze kostiju povezanu s bisfosfanatima (BP-ONJ) i zaštitnim čimbenicima od razvoja BP-ONJ-a kod pacijentica s rakom dojke i koštanim metastazama pod terapijom bisfosfanatima
Tekst usporedo na hrv. i engl. jeziku
Bibliografija: 28 jed
Keywords: Rak dojke -- Koštane metastaze -- Bifosfonati -- Nuspojave lijeka -- Oralne bolesti -- Osteonekroza čeljusti -- Zaštitni čimbenici