Prevalencija osteonekroze čeljusti povezane s bisfosfonatima kod pacijenata s rakom dojke = Prevalence of bisphosphonate associated osteonecrosis of the jaws in breast cancer patients - Walter, Christian, stomatolog (Array, 2009)
Zadatak je bio ocijeniti tijekom sistematičnih oralnih pregleda prevalenciju nekroze kostiju povezanu s bisfosfanatima (BP-ONJ) i zaštitnim čimbenicima od razvoja BP-ONJ-a kod pacijentica s rakom dojke i koštanim metastazama pod terapijom bisfosfanatima