Modulacija morfologije osteogenih stanica pomoću ECM liganada i derivata caklinskog matriksa = Modulation of osteogenic cell morphology by ECM ligands and enamel matrix derivative - Reichert, Christoph; Klein, Marcus Olivier; Kašaj, Adrian; Kuhn, Sebastian; Goetz, Hermann; Hommel, Gerhard; Duschner, Heinz; Al-Nawas, Bilal (2009)
Svrha ovog istraživanja bila je testirati učinak ECM-bjelančevina, kolagena tipa I, laminina-1 te komercijalnog proizvoda EMD-a na morfološku i citoskeletnu organizaciju osteogenih stanic
Tekst usporedo na hrv. i engl. jeziku
Bibliografija: 50 jed
Keywords: Parodontne bolesti