Stanje oralne sluznice kod nositelja ortodontskih naprava = Oral mucosa status of patients undergoing orthodontic treatment - Baranović, Marinka; Mravak-Stipetić, Marinka; Baričević, Denis; Baranović, Marijan; Čimić, Adrijana; Blažević, Alka (2009)
Svrha istraživanja bila je ispitati koliko je česta upala sluznice tijekom ortodontske terapije s obzirom na stupanj higijene i vrstu ortodontske naprave
Tekst usporedo na hrv. i engl. jeziku
Bibliografija: 29 jed
Keywords: Oralna sluznica -- Ortodonske naprave