Foreign language anxiety of University students - Kostić-Bobanović, Moira (2009)
Sažetak: Još od početka razvoja teorije psihologije i proučavanja procesa usvajanja drugog/stranog jezika, strah od stranog jezika jedan je od takozvanih subjektivnih faktora vrijedan proučavanja. Cilj ovog istraživanja je identificirati glavne razlike u strahu od stranog jezika među studentima ekonomije austrijskih i hrvatskih sveučilišta koji uče poslovni engleski kao strani jezik. Autor predlaže da bi rezultati dobiveni ovim istraživanjem trebali biti provjereni u ostalim socio-kulturnim i jezičnim sredinama
Bibliografija: 15 jed
Sažetak
Keywords: Usvajanje jezika -- Strah od stranog jezika