Općina Jelsa službene stranice općine Jelsa. (Jelsa : OPćina Jelsa, 2007)
Službene mrežne stranice općine
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 19.4.2010
Keywords: Lokalna samouprava -- Jelsa; Jelsa (Hrvatska) -- Vodiči