Physical and chemical properties of the water column and sediments at sea bass/sea bream farm in the middle Adriatic (Maslinova Bay) - Matijević, Slavica; Kušpilić, Grozdan; Morović, Mira, fizičarka; Grbec, Branka; Skejić, Sanda; Veža, Jere (2009)
Na uzgajalištu lubina i komarči u srednjem Jadranu, uvala Maslinova (otok Brač), su tijekom 2001-2006 istraživane fizikalne i kemijske osobine vodenog stupca i sedimenta
Bibliografija: 72 jed
Keywords: Uzgajalište riba -- Vodeni stupac -- Sediment -- Fosfor -- Organska tvar; Maslinova