Kratki espresso - Raspudić, Nino (Zagreb : Vecernji.hr, 2010)
Osobni blog koji se bavi aktualnim temama.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 23.3.2010.)
Keywords: Hrvatska -- Politika i vlast -- 2010.-2015. -- Blogovi; Hrvatska -- Društveni uvjeti -- 2010.-2015. -- Blogovi