Jagić o Maretiću - Peti, Mirko (2008)
Sažetak: U radu se čitatelju daje na uvid i analizira se što je i kako Jagić pisao o Maretiću
Bibliografija: 10 jed.
Abstract
Keywords: Jezikoslovni rad -- Filologija -- Jezikoslovci; Jagić, Vatroslav -- Maretić, Tomo; Hrvatska