Preko ruba --- - Mišak, Krešimir (Zagreb : K. Mišak, 2010)
Osobni blog koji se bavi alternativnim temama
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://blog.vecernji.hr/misak
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana:11.3.2010.; zadnji opis prema verziji dana: 28.2.2013.)
Prethodni nakladnik: Večernji.hr
Keywords: Znanstvene zagonetke -- Blogovi; Znanost -- Blogovi