Općina Preko (Preko : Općina Preko, 2007)
Službene web-stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 19.2.2010.; zadnji opis prema verziji dana: 3.4.2018.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Preko; Preko -- Vodiči