Web portal saveza društava distrofičara Hrvatske - Savez društava distrofičara Hrvatske (Zagreb) (Zagreb : Savez društava distrofičara Hrvatske, 2002)
Mrežne stranice udruga osoba oboljelih od mišićne distrofije i neuromišićnih bolesti
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana:11.2.2010
Keywords: Savez društava distrofičara Hrvatske (Zagreb); Neuromuskularne bolesti