Morski prizor (2005)
Prizor se sastoji od nagih žena i muškaraca uz more. Iznad njih u nebeskoj sferi pojavljuju se krilati anđeli, ptice i ulovljene morske životinje koje vise na udicama ili kukama prema obali. Uz sjedeče ili kupajuće ljudske likove tu su u prvom planu također i razne životinje, ribe i psi