Morski prizor : Ribari - Buntak, Tomislav (2005)
Isječak splava koji je otvoren prema promatraču i nalazi se na otvorenom moru zauzima največi dio prikaza. Na njemu se nalaze figure četiri ribara s ulovljenim morskim životinjama i psima te jedan sjedeči ženski lik. Iznad ljudskih likova vidi se ružičasto jedro sa zlatnim znakom
Signatura d.l. olovkom : Buntak; na poleđini olovkom : Buntak // Morski prizor // (ribari) // fotokopija / akrilik / papir
Izvornik digitaliziran
Keywords: Akrilici