Morski prizor : Ribari (2005)
Isječak splava koji je otvoren prema promatraču i nalazi se na otvorenom moru zauzima največi dio prikaza. Na njemu se nalaze figure četiri ribara s ulovljenim morskim životinjama i psima te jedan sjedeči ženski lik. Iznad ljudskih likova vidi se ružičasto jedro sa zlatnim znakom