Zlatno srebrni pejzaž : Čuvari zmaja - Buntak, Tomislav (2007)
U "mitskom" pejzažu srebrne boje prikazanom iz ptičje perspektive vidljivi su nagi likovi ljudi u raznim pozama i s djelomice s oblačićima za tekst kao u stripovima, razne životinje zlatne boje, divovski spomenici u obliku glava i stabala. Na vrhu kompozicije prikazana su tri ljudska lika s aureolom oko glave kao sveci (ili bogovi). U rijeci koja dijeli brežuljkast pejzaž plivaju goleme ribe ispuštajući zrak u u obliku oblačića dima
Signatura d.d. ugao olovkom : Buntak; uz gornji rub olovkom : Čuvari zmaja; uz donji rub : Smiraj dana. Šetnja. Šuma; na poleđini olovkom : 2007 // Zlatno srebrni pejzaž // (čuvari zmaja)
Izvornik digitaliziran
Keywords: Akrilici