Zlatno srebrni pejzaž : Čuvari zmaja (2007)
U "mitskom" pejzažu srebrne boje prikazanom iz ptičje perspektive vidljivi su nagi likovi ljudi u raznim pozama i s djelomice s oblačićima za tekst kao u stripovima, razne životinje zlatne boje, divovski spomenici u obliku glava i stabala. Na vrhu kompozicije prikazana su tri ljudska lika s aureolom oko glave kao sveci (ili bogovi). U rijeci koja dijeli brežuljkast pejzaž plivaju goleme ribe ispuštajući zrak u u obliku oblačića dima