Zlatno srebrni prizor B : knjiga o đungli (2005)
Prikazana su tri odrasla tigra i mladunčete tigra. Među njima se nalazi lik nagog čovjeka koji čuči, obračajući se životinjama, leđima okrenut u odnosu na promatrača. U pozadini su prikazana tri gola debla. Također se vide dvije ptice, od kojih ona u desnom donjem uglu kao da u letu ponavlja pozu raširenih ruku čovjeka