Zlatno srebrni prizor A : zmaj u šetnji - Buntak, Tomislav (2006)
Gornju polovicu prikaza zaokuplja lik zmaja, u donjoj polovici nalaze se dvije ulovljene ribe morskih pasa i u sredini tri muška lika sa još dviju riba zlatne boje. Olovkom nacrtana četiri ženska lika raspoređena su preko fotokopirane i srebrnim akrilom premazane podloge sugerirajući morsku površinu. Između likova nalaze se i tri pasa i jedan majmun
Signatura d.d. olovkom: Buntak; gornji lijevi ugao olovkom : Izveo sam zmaja da se proleti...; na poleđini olovkom : Buntak 2006 // Zlatno srebrni prizor A // (Zmaj u šetnji)
Izvornik digitaliziran
Keywords: Akrilici