Zlatno srebrni prizor A : zmaj u šetnji (2006)
Gornju polovicu prikaza zaokuplja lik zmaja, u donjoj polovici nalaze se dvije ulovljene ribe morskih pasa i u sredini tri muška lika sa još dviju riba zlatne boje. Olovkom nacrtana četiri ženska lika raspoređena su preko fotokopirane i srebrnim akrilom premazane podloge sugerirajući morsku površinu. Između likova nalaze se i tri pasa i jedan majmun