Zlatno srebrni prizor : susret s božanskim licem - Buntak, Tomislav (2005)
Uz veliki prikaz sunca - s licem u zlatnoj boji koji dominira crtežom prostire se splav srebrne boje. Na njemu se nalaze dva muška lika izvedena srebrnom bojom i tri zlatne boje te tri ulovljena zlatna morska psa. Ovoj sceni su također prisutna tri srebrna majmuna u raznim pozama i jedan pas zlatne boje
Signatura d.d. ugao olovkom: Buntak; na poleđini olovkom : Buntak // 2005 // Zlatno srebrni prizor // (susret s božanskim licem)
Izvornik digitaliziran
Keywords: Akrilici