Općina Čavle (Čavle : [Općina Čavle], 2006)
Službene web-stranice općine.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.cavle.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 26.1.2010. ; zadnji opis prema verziji dana: 1.9.2022.)
Tekst na hrv. i engl. jeziku
Keywords: Lokalna samouprava -- Čavle; Čavle -- Vodiči