Combined megaloblastic and immunohemolytic anemia associated : a case report - Vucelić, Vesna; Stančić, Vladimir, liječnik; Ledinsky, Mario; Getaldić Švarc, Biserka; Sović, Dragica; Dodig, Javorka; Grbac, Ljiljana, liječnik; Gaćina, Petar; Rinčić, Goran; Čaržavec, Dubravka (2008)
Iako je perniciozna anemija česta bolest, udružena perniciozna i autoimuna hemolitička anemija su opisane samo u nekoliko desetaka slučajeva, uglavnom u sastavu drugih autoimunih bolesti
Bibliografija: 10 jed
Keywords: Megaloblastična anemija -- Imunohemolitička anemija