Combined megaloblastic and immunohemolytic anemia associated : a case report - Vucelić, Vesna (Array, 2008)
Iako je perniciozna anemija česta bolest, udružena perniciozna i autoimuna hemolitička anemija su opisane samo u nekoliko desetaka slučajeva, uglavnom u sastavu drugih autoimunih bolesti