Ambassade de France en Croatie - Francuska. Ambassade (Zagreb) (Zagreb : [Ambassade de France en Croatie], 2000)
Mrežne stranice francuskog veleposlanstva
Pristup: World Wide Web
Stv nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 8.12.2009
Tekst na franc. i hrv. jeziku
Keywords: Francuska -- Diplomatski odnosi -- Hrvatska; Hrvatska -- Diplomatski odnosi -- Francuska; Francuska. -- Ambassade (Zagreb)