Slavjan na svetih dnevih ili blagdanih crkvenih - Antunović, Ivan, književnik ([Kalocsa] : [s. n.], 1875)
O tom što "Slavjan" treba da zna o pojedinim crkvenim svetkovinama i blagdanima.
Str. [3-4]: Predrieč / Ivan Antunović.
Keywords: Blagdani -- Kršćanstvo