Mixer (Zagreb : Mixermedia, 2009)
Web-stranice s aktualnim glazbenim informacijama iz Hrveatske i regije.
Ranije glavni urednik Igor Polak.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://mixer.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 27.11.2009. ; zadnji opis prema verziji dana: 19.10.2022.)
Keywords: Popularna glazba